Nergis Evin İlkokulu
Ayranlı Köyü Şirvan/Siirt

VİZYON

Çalışanların görevlerini iyi yapmanın huzurunu duyduğu, hizmeti alan öğrenciler ve toplumsal çevrenin saygınlığını kazanmış, çalışma ortamı, öğrenci başarı ve davranışları ile çevresinde örnek teşkil eden bir ilkokul olmak. Öğrencilerimizi ve yöre halkımızı geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak, teknolojik imkanları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmak, bu konuda öncülük etmek, durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.

MİSYON

Nergis Evin İlkokulu olarak: Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda biz; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında "başarma azmi" ve "geleceği şekillendirme sorumluluğu" ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli geişimlere öncü olmaktır.

Öğretim Şekli :Tam öğretim.

Tam öğretim.

8.00-14.05

SOBA

VAR.

Uydu İnternet (VSAT)

İL MERKEZİNE UZAKLIK 35 KM İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK 15 KM.

SİİRT ŞİRVAN´A BAĞLI AYRANLI MEZRASI. LOJMAN VAR.

10 ÖĞRENCİ.